tak už odjeli....

20.01.2014 10:23

Po dlouhé době aktualizace ..... 4 z 6ti štěňátek jsou v nových domovech. Mabon si na svou novou paničku ještě 14 dní počká - v maďarsku probíhají státnice :-)

Byla to nádherná zkušenost, být u zrodu, růstu a prvotní socializace těchto úžasných tvorečků ... Ze všeho nejvíc děkuji a obdivuji Chuckynku, která to všechno perfektně zvládla! Nebyla přecitlivělá a úzkostná mamina, byla starostlivá tak akorát, vadilo jí těhotenství a s tím spojený omezený pohyb :)))

Štěnda od nás odchází zdravá, vymazlená, zvyklá na cizí lidi, psi, různé terény, projíždějící auta, motorky, tmu, umělé osvětlení, atd atd .... :-) A prvotní ohlasy z nových domovů jsou super - štěnda se nebojí, rychle si zvykají a hlavně se veeelmi rychle otrkávájí :))

Po celou dobu to byla jedna velká, divoká a vyrovnaná smečka. Nikdo přehnaně nevybočoval, že by se bál nebo byl agresivní. Milují akci, hrátky, hračky, jídlo a kousání do čekokoliv :D 

 

Věřím, že jsme pro naše juniory našli ty nejlepší paničky, všichni putují do milujících a sportovně založených rodin ...

Přeju Vám štěňátka moje v životě jen to nejlepší a užívejte si všeho plnými doušky!

Brzy se uvidíme :-)